Mergi la conţinutul principal

UPDATE: 10.35 Primarul interimar al Brăilei este Doiniţa Ciocan. PNL l-a retras pe Dănăilă din cursă

UPDATE 10.35 S-a încheiat numărătoarea voturilor. Primarul interimar este Doiniţa Ciocan, din partea PSD. Ea a obţinut 17 voturi. Aflaţi mai multe informaţii în ediţia online de mâine.

UPDATE 10.22 A început votul. Grupul consilierilor liberali a anunţat că nu particpă la vot. La fel şi consilierul Ionel Alexandru. PNL l-a retras pe Dănăilă din cursă. Singura opţiune pe buletinul de vot este Doiniţa Ciocan din partea PSD.

 

Peste un sfert de oră începe şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal în cadrul căreia ar urma să se stabilească înlocuitorul primarului suspendat, Aurel Simionescu. Consilierii locali au la dispoziţie două variante, mai precis viceprimarii Doiniţa Ciocan - PSD şi Alexandru Dănăilă - PNL. Votul este secret.
Proiectul de hotărâre a fost iniţiat de consilierii municipali ai PSD: Loredana Virginia Badiu, Sorin Boşneag, George Caranica, Doiniţa Ciocan, Maria Coroş, Florin Dumitru, Silviu Mangiurea, Daniel Negoiţă şi Gabriela State, la scurt timp după emiterea ordinului prefectului judeţului Nicu Olteanu, privind suspendarea din funcţie a primarului Aurel Simionescu, ca urmare a arestării preventive a acestuia. Trebuie punctat că negocierile pe tema celor 14 voturi (jumătate plus unu) necesare pentru ca unul dintre viceprimari să preia fotoliul de primar interimar au continuat inclusiv ieri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro