Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unul dintre autorii atentatelor de la Madrid a cerut azil politic in Ungaria

Unul dintre autorii atentatelor teroriste de la Madrid de la 11 martie 2004, a petrecut citeva luni in Ungaria, unde a cerut azil politic, a relatat, miercuri, cotidianul Magyar Nemzet (MN), citat de MTI.
Abdelmajid Bouchar a fugit din Spania dupa atacurile teroriste care au provocat moartea a 191 de persoane si a traversat teritoriul Frantei, Olandei si Belgiei, unde a reusit sa scape de urmarirea autoritatilor folosindu-se de un nume fals, a relatat Magyar Nemzet, citind publicatia spaniola ABC.
In Ungaria, el a pretins a fi Abdallah Merouan Ali, cetatean sirian, si a depus cerere de acordare a azilului politic, care i-a fost respinsa. El a fost condamnat de un tribunal local pentru sedere ilegala in tara.
"Cind a sosit in Ungaria, folosea un nume fals si nu exista mandat de arestare international emis pe numele lui. Amprentele lui digitale nu figurau in evidenta noastra", a declarat un reprezentant al Autoritatii ungare pentru Siguranta Statului.
Bouchar a petrecut doua luni intr-o tabara de refugiati din Ungaria, apoi a fugit in Serbia, unde a fost arestat in august 2005, precizeaza cotidianul Magyar Nemzet.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii