Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uniunea PSD in PUR

Deci ce se-ntimpla? Se sparge PSD-ul sau se sparge fata PSD-ului? Io cred ca se sparge fata PSD-ului, nu-i asa domnu' Basescu? In sfirsit, a facut si presedintele tarii un lucru bun de cind a fost ales de oamenii aia care au stat la coada la sectia din Gara de Nord.
Cred ca 16 ani sint de-ajuns. Au fost, asadar, 16 ani in care FSN a inceput sa fure timid, apoi l-a lasat pe PDSR sa ia loc la masa si sa fure pina si tacimurile, dupa care s-a nascut PSD. Marele si hapsinul PSD. Si daca tacimurile de la masa fusesera demult uschite, noua orinduire din PSD s-a gindit sa fure cantina cu totul. De aia mincam acum pe la Mc Donald's, mama lor de nomenclaturisti, pentru ca nu mai exista nici o plimba tava, domnu' Nastase, ca rugineste lantu'. Cineva din redactia "Scormonitoru" imi sopteste ca PSD ar fi ajuns la 11% in sondaje. Asa mult?! V-am zis eu ca Geoana asta e gropar competent? Daca tovarasul Iliescu ar fi domn, l-ar lasa pe Geoana inca un an la cirma partidului si va garantez eu ca PSD nu va mai aparea deloc in sondaje.
Privita din spate, vestea plecarii lui Adrian Nastase la conservatori pare buna mar. Aud ca vrea sa-i ia cu el si pe alde Eugen Bejenariu, Dan Nica, Rovana Plumb si altii care, la fel, simt ca o sa ramina fara serviciu in partid. Da, este foarte bine ca Adrian Nastase se va duce sa fie sef la conservatorii lui Dan Voiculescu si cu toti muncitorii de la Antena 1. Problema este ca si conservatorii astia au penalii lor si stau si ma gindesc ca Nastase s-ar putea sa nu mai prinda loc la masa anchetatilor. In primul rind este dl. Copos, intiiul vicepremier penal intrat in Europa cu Rapidu'. Mai sint si altii, stiu sigur chestia asta, numa' ca acum imi scapa numele lor. Pentru Adrian Nastase nu va fi nici o provocare plecarea la PC. Si spun asta pentru ca domnii conservatori, fosti PUR-isti, sint prabusiti de ani de zile in sondaje, asa ca nenea Adrian nu mai poate ingropa nimic. Si, sincer, e pacat ca Adrian nu va mai avea ocazia sa ingroape alt partid, dupa ce a reusit sa faca o inmormintare atit de frumoasa PSD-ului. In aceste conditiuni, ce ar mai putea face el pentru conservatorii care, iacata, vor sa-l primeasca cu bratele deschise? Gata, stiu! Si-asa Dan Voiculescu nu a avut si nu are candidat la prezidentiale: poftim, Nastase ar putea candida din nou, in 2009, contra lui Basescu! Pai nu? Sa mai piarda alegerile si pentru PUR, nu numai pentru PSD, bre!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii