Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unda verde pentru derularea programului "Lapte - Corn"

Pina la inceputul lunii septembrie CJ Braila va semna contractul cu firma "Risk Com" SRL care va asigura laptele si cornul guvernamental si in anul scolar 2006-2007. Vicepresedintele CJ, Niculina Moisescu, ne-a declarat ca Agentia pentru Achizitii Publice Bucuresti a luat o decizie in ceea ce priveste contestatiile privind caietul de sarcini al programului Lapte-Corn, facute de firmele "Nomad" SRL si "Cornul de aur" SRL, ale omului de afaceri brailean Matei Fecioru.
"Asa cum ne-am asteptat, Agentia a decis in favoarea noastra. Contestatiile depuse nu aveau nici un temei, totul a fost facut legal, nu avea nimeni ce sa ne reproseze. Eu banuiesc ca a fost vorba doar de o incercare de aminare a termenului de sustinere a licitatiei, pina ce patronul celor doua firme si-ar fi rezolvat situatia financiara. Dar noi am procedat asa cum trebuie si dovada sta faptul ca ni s-a dat unda verde sa perfectam, cit de repede posibil, contractul cu firma cistigatoare a licitatiei", a explicat Niculina Moisescu.
Amintim ca, in urma licitatiei ce a avut loc la inceputul acestei luni, s-a stabilit cistigatorul licitatiei programului "Lapte - Corn" pentru anul scolar ce va incepe. Astfel, pentru un pret similar cu cel de anul trecut, adica 0,73 lei pachetul/zi, firma "Risk Com" SRL va asigura hrana elevilor braileni pentru inca un an scolar.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii