Mergi la conţinutul principal

Un volum despre actrita Maria Filotti

Miine, la ora 16.00, la Teatrul "Maria Filotti" se va lansa cartea "Am ales teatrul", o editie semnata de criticul Florica Ichim, anunta un comunicat de presa al Teatrului "Maria Filotti". La eveniment va fi prezent si actorul Serban Cantacuzino, nepotul cunoscutei actrite Maria Filotti, cel care a oferit anul acesta la Gala "Hop" a tinarului actor de la Mangalia Premiul "Maria Filotti".
Cartea "Am ales teatrul" a aparut sub egida Fundatiei Culturale "Camil Petrescu", ca supliment al revistei "Teatrul Azi".
Maria Filotti a inceput redactarea amintirilor sale in anul 1953, dar nu le-a putut finaliza. Textul a fost ingrijit si adnotat pentru publicare de catre eminentul om de cultura dr. Ion Filotti - Cantacuzino, fiul artistei, a explicat criticul Florica Ichim.
Actuala editie, a treia, este esenta memoriilor actritei Maria Filotti, cu reduceri , fata de editiile anterioare, dar imbogatita cu imagini se mai precizeaza intr-un comunicat de presa al Teatrului.
Volumul "Am ales teatrul" de Maria Filotti este aparut cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor, prin Administratia Fondului Cultural National, al Teatrului "Maria Filotti" si al actorului Serban Cantacuzino, nepotul artistei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu