Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un vinzator de cartofi si-a desfigurat clientul

Pentru ca a refuzat sa cumpere cartofi stricati, un brailean a fost snopit in bataie, avind nevoie de nu mai putin de 45 de zile de ingrijiri medicale. Agresorul a fost trimis in judecata sub acuzatia vatamare corporala (art. 181 Cod Penal), din dispozitia Parchetului de pe linga Judecatoria Braila.
Incidentul s-a petrecut in Piata Microhala, in ziua de 23 septembrie 2005. Danut A., din cartierul Hipodrom, se dusese sa cumpere cartofi si s-a oprit taman la taraba unde era vinzator Teodor Bunea. El a solicitat 5 kilograme de cartofi. Observind ca vinzatorul ii cintareste si cartofi stricati, Danut A. i-a luat din tas si i-a solicitat acestuia sa-i dea marfa corespunzatoare. Ofensat, Bunea a refuzat sa-l mai serveasca si de aici scandalul care a urmat. De la conflict verbal, s-a ajuns la bataie, clientul fiind facut KO de vinzatorul de cartofi, in ajutorul caruia mai sarise doi amici, Valentin B. si Victor I.
Ajuns la spital, Danut A. a fost diagnosticat cu dubla fractura de mandibula, leziuni pentru a caror vindecare i-au fost necesare 40- 45 de zile de ingrijiri medicale. Cel batut solicita 50 de milioane de lei daune civile, afara de 5,7 milioane de lei, contravaloarea serviciilor medicale acordate de Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Cazul a ajuns in instanta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii