Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un tinar din Chiscani si-a injunghiat consateanul in fesa

In virsta de 20 de ani, Marius Marian Neculae, din comuna Chiscani, a fost pus sub invinuire si deferit instantei de judecata, pentru port ilegal de cutit (art. 1/1 din Legea 61/91, republicata).
Potrivit dosarului penal definitivat de Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, in seara zilei de 31 ianuarie 2006, Neculae se intorcea de la SC "Celhart Donaris" SA, unde lucrase ca agent de paza. La intersectia strazii Cimitirului cu ulita Campului, inculpatul s-a intilnit cu un grup de tineri consateni. Printre acestia, se aflau Danut M., Ionut M. si Paul L., carora Marius le-a aratat un cutit cu lama rabatabila. La un moment dat, precizeaza anchetatorii, invinuitul a vrut sa faca o gluma pe seama lui Ionut, amenintindu-l cu cutitul. Danut M. nu a inteles despre ce este vorba, motiv pentru care a pus mina pe un bat si s-a apropiat de agresor. A urmat o incaierare de citeva minute, ambii "combatanti" alunecind si cazind. Din pacate, pe parcursul "luptei corp la corp", Danut M. a fost ranit la mina si fesa stinga. Cu toate acestea, el nu a facut plingere impotriva inculpatului si nu si-a scos certificat medico-legal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii