Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un recidivist a sustras bunuri de peste 60 de milioane de lei

Incarcerat, deja, in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila - avind de executat o pedeapsa de cinci ani de inchisoare -, recidivistul Iulian Stelica J., 22 de ani, a fost trimis in judecata, pentru doua furturi insumind circa 63 de milioane de lei vechi.
Potrivit dosarului penal solutionat de procurorul Aurica Avram, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, in noaptea de 10/11 septembrie 2005, Iulian J. a patruns in incinta SC "Arial" SA, ajungind in final in cladirea unde functiona vechea cantina a intreprinderii. In continuare, el a sustras o schela de aluminiu si mai multi conductori electrici cu insertie de aluminiu, carora le-a dat foc in spatele cladirii. Intrucit in zona si-a facut aparitia un echipaj de politie, hotul a dat bir cu fugitii, luind cu el numai schela din aluminiu. Ulterior, el a vindut-o unui cunoscut cu suma de 300.000 de lei. Valoarea bunurilor sustrase a fost de 5978 lei RON.
Acelasi Iulian Stelica J. a jefuit magazinul SC "Costy Geny Com" SRL, situat pe strada Octav Doicescu, provocind pagube de 341 lei RON. Acest lucru se intimpla in seara zilei de 31 octombrie 2005.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii