Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un recidivist din Sutesti a jefuit o gospodarie din satul Urleasca

In virsta de 35 de ani, Cornel S., individ cu antecedente penale, a fost trimis in judecata din dispozitia Parchetului de pe linga Tribunal, pentru comiterea infractiunii de furt calificat in paguba avutului particular.
Potrivit actelor de urmarire penale, in noaptea de 5/6 noiembrie 2005, Cornel S. a plecat din comuna Sutesti, unde locuia, catre satul Urleasca, ca sa jefuiasca o locuinta, stiind ca proprietarul este mai mult plecat. Dupa ce-a mers mai multi kilometri pe cimp, la ora 1.30, hotul a ajuns in gospodaria Mariei P., de unde spera sa sustraga bani si bunuri de valoare. Dupa ce-a patruns in locuinta prin geamul de la camara, Cornel P. a scotocit prin toate camerele, insa n-a gasit bani, bijuterii sau cine stie ce lucruri de valoare, pe care sa le ia cu el. Suparat, raufacatorul a insfacat un tv. sport si cinci sticle cu bauturi fine - whisky, garone, vodca -, le-a pus intr-o geanta de voiaj si a parasit locul faptei, asa cum venise. La intoarcere, el a tot dat pe git alcool, pina a adormit intr-un lan de porumb. Hotul a fost depistat dupa amprentele lasate in locuinta jefuita. Spre ghinionul lui, Cornel P. n-a reusit sa-i explice concubinei de unde are bunurile sustrase, drept pentru care a fost gonit de acasa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii