Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un pumn in fata i-a adus moartea

La numai 30 de ani, Gheorghe C., din satul Lacu Sarat, si-a pierdut viata dupa ce a primit un pumn in fata de la un tinar din Braila, cu care a avut o altercatie. In urma loviturii primite, victima s-a dezechilibrat, a cazut si s-a lovit cu capul de bordura, ajungind la spital in stare de coma. Incidentul s-a produs in dupa-amiaza zilei de 2 noiembrie, in timp ce Gheorghe C. se afla in fata unui complex comercial situat de Soseaua Buzaului. La un moment dat, barbatul s-a intilnit cu un tinar, iar intre cei doi a izbucnit un conflict spontan in urma caruia Gheorghe C. a fost lovit cu pumnul in fata. Initial victima a mers acasa, insa a doua zi dimineata a fost internata in stare de coma la Spitalul Judetean de Urgenta Galati, iar pe data de 10 noiembrie a decedat.
Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au demarat imediat cercetarile in cauza si au stabilit ca principalul suspect este Adrian Laurentiu G., in virsta de 20 de ani, din Braila, care se sustragea urmaririi penale. Initial, in urma examinarii medico-legale a victimei, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala grava.
"S-a stabilit ca leziunile cranio-cerebrale produse prin lovire, necesitau pentru vindecare 80-90 zile de ingrijiri medicale si au pus in primejdie viata persoanei vatamate", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila (IPJ), subinspector Jenel Sogor. Intrucit intre timp victima a decedat, impotriva lui Adrian Laurentiu G. s-a inceput urmarirea penala pentru savirsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte, in concurs cu infractiunea de vatamare corporala grava. Tinarul de 20 de ani nu a apucat sa se bucure prea mult de libertate. Astfel, pe data de 26 noiembrie, oamenii legii l-au depistat si retinut pe cel in cauza care a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Dupa cum ne-a precizat purtatorul de cuvint al IPJ, in ziua de 27 noiembrie, impotriva lui Adrian Laurentiu G., instanta a emis mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile, acesta fiind incarcerat in arestul inspectoratului. Inculpatul acuzat de savirsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte a declarat recurs impotriva masurii de arestare.
Activitatea infractionala a lui Adrian Laurentiu G. este insa mult mai vasta. Astfel, potrivit Parchetului de pe linga Tribunalul Braila, la data de 4 octombrie, in timp ce se afla intr-un cafe-bar din municipiu, inculpatul, impreuna cu alti doi indivizi, i-au aplicat multiple lovituri cu pumnii si picioarele numitului Laurentiu I. Victima a suferit leziuni care i-au pus in primejdie viata, acesta fiind supus unei operatii de extirpare a splinei. De asemenea, agresorul este in prezent inculpat in alt dosar, aflat pe rolul Judecatoriei Braila, pentru comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice si distrugere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii