Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un nou volum cu teste de geografie pentru examenul de bacalaureat

Colectia de culegeri destinate examenelor nationale de la grupul editorial "Art" s-a imbogatit cu o lucrare semnata de doua profesoare din Braila, inspector de geografie-istorie Steluta Dan, Rodica Zainea, cadru didactic la Grupul Scolar "Sebastian", si un profesor din Constanta, inspector scolar de specialitate Virgil Dumitru.
Cartea cuprinde teste realizate pe structura subiectelor de examen, cu punctajul mentionat riguros pentru fiecare subiect. "In aceasta lucrare ne-am propus ca elevii sa se familiarizeze cu structura examenului, cu dificultatile si baremele. Ca noutate, cartea ofera copiilor o adevarata sinteza a materiei in partea a doua a baremelor de corectare, o viziune unitara asupra materiei, astfel incit elevii sa poata gasi toate variantele de raspunsuri. Cei care rezolva testele din aceasta carte vor face o foarte buna recapitulare a materiei in vederea sustinerii examenului de bacalaureat", a spus profesoara Steluta Dan.
In volum au mai fost publicate programa de bacalaureat pentru anul 2006 si un dictionar geografic, pe care autorii au preferat sa-l pozitioneze in primele pagini, pentru a fi mai usor de folosit de catre elevi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii