Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un nou inspector la matematica

In urma cu citeva zile, inspectorul de matematica, prof. Valentin Damian, care avea catedra la Liceul de Arta, si-a dat demisia din functia ocupata. Conducerea Inspectoratului Scolar l-a numit in loc pe profesorul Nicolae Catalin Stanica de la Scoala "Mihai Eminescu". Acesta este al treilea profesor numit in functia de inspector de matematica intr-un interval de numai citeva luni.
Profesorul Nicolae Catalin Stanica a absolvit Facultatea de matematica din cadrul Universitatii "Al. I. Cuza "Iasi in 1998, iar in primul an de activitate a predat matematica la Liceul Energetic din Galati. In 1999 a dat din nou concurs de titularizare si a ocupat postul de profesor de matematica la Scoala "Mihai Eminescu". Din 1999 pina in 2007 a publicat mai multe culegeri si carti de specialitate in colaborare cu alte cadre didactice si a "antrenat" copii pentru Olimpiada de matematica, unde are si anul acesta un copil calificat la faza nationala. A fost cooptat si in grupul de lucru de la Serviciul National de Evaluare si Examinare pentru realizarea subiectelor de la Testele Nationale.
"Dorinta mea este aceea de a face lucruri normale, asa cum au facut si ceilalti inaintea mea. Vreau ca elevii braileni sa participe in numar cit mai mare la concursuri de matematica valoroase prin nivelul de dificultate al subiectelor si prin premiile acordate. Vreau sa participe cit mai multi copii la olimpiade pentru ca degeaba lucrezi cu ei la un nivel ridicat daca nu le confirmi valoarea in competitii", a spus inspectorul Catalin Stanica.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii