Mergi la conţinutul principal

Un nou inspector la matematica

In urma cu citeva zile, inspectorul de matematica, prof. Valentin Damian, care avea catedra la Liceul de Arta, si-a dat demisia din functia ocupata. Conducerea Inspectoratului Scolar l-a numit in loc pe profesorul Nicolae Catalin Stanica de la Scoala "Mihai Eminescu". Acesta este al treilea profesor numit in functia de inspector de matematica intr-un interval de numai citeva luni.
Profesorul Nicolae Catalin Stanica a absolvit Facultatea de matematica din cadrul Universitatii "Al. I. Cuza "Iasi in 1998, iar in primul an de activitate a predat matematica la Liceul Energetic din Galati. In 1999 a dat din nou concurs de titularizare si a ocupat postul de profesor de matematica la Scoala "Mihai Eminescu". Din 1999 pina in 2007 a publicat mai multe culegeri si carti de specialitate in colaborare cu alte cadre didactice si a "antrenat" copii pentru Olimpiada de matematica, unde are si anul acesta un copil calificat la faza nationala. A fost cooptat si in grupul de lucru de la Serviciul National de Evaluare si Examinare pentru realizarea subiectelor de la Testele Nationale.
"Dorinta mea este aceea de a face lucruri normale, asa cum au facut si ceilalti inaintea mea. Vreau ca elevii braileni sa participe in numar cit mai mare la concursuri de matematica valoroase prin nivelul de dificultate al subiectelor si prin premiile acordate. Vreau sa participe cit mai multi copii la olimpiade pentru ca degeaba lucrezi cu ei la un nivel ridicat daca nu le confirmi valoarea in competitii", a spus inspectorul Catalin Stanica.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu