Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un mort si doi raniti, in accidente rutiere

Imprudenta a condus, weekend-ul trecut, la producerea unor accidente rutiere grave, in urma carora un biciclist a sfirsit zdrobit de rotile unui tractor, un altul a fost ranit, iar un sofer a ajuns la spital, cu leziuni severe, dupa ce s-a izbit frontal cu un alt autoturism.
"Simbata, Costel V., 45 ani, conducea un autotractor marca “U 650” cu remorca, neInmatriculat, pe o strada din localitatea Tudor Vladimirescu, spre o sola agricola. La aproximativ 50 m de sola agricola, tractoristul l-a accidentat mortal pe Marian B., 49 ani, care conducea din sens opus o bicicleta. S-a stabilit ca, din cauza neatentiei, biciclistul s-a dezechilibrat si a cazut sub rotile din stinga ale remorcii", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
Duminica seara, galateanul Nicolae S., 54 ani, pilota o masina "Dacia 1300" pe Drumul National 2B, iar in apropiere de Faurei, desi se afla pe un pod, s-a angajat intr-o depasire ilegala si s-a izbit frontal cu un “Peugeot” sofat regulamentar de Bianca-Beatrice M., 30 ani, din Galati. In urma impactului, "Dacia" s-a facut armonica, iar Nicolae S. a fost ranit grav, fiind internat la Spitalul Judetean, pentru ingrijiri medicale.
Tot duminica, la ora 22.20, Danut A., 36 ani, conducea un autoturism "Dacia 1310" pe Drumul European 577 si, in apropiere de municipiu, l-a pocnit din spate pe biciclistul Ion B., 41 ani, din Chiscani, care se deplasa In aceeasi directie si nu fusese observat de catre sofer. Biciclistul a fost transportat la spital, soferului i s-au recoltat probe de singe, In vederea stabilirii alcoolemiei, iar politistii au intocmit, ca si in celelalte doua cazuri, un dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii