Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un minor a carui mama este plecata in Spania a injunghiat doi tineri

Parchetul Braila a dispus trimiterea in judecata a minorului Tiberius Alin P., 16 ani, individ cu antecedente penale din cartierul Radu Negru, pentru port ilegal de arma alba si lovire. Tinarul i-a lovit cu acelasi cutit si in acelasi loc (in umar) pe fratii Cornel si Marcel N., cu care se afla in conflict, acestia avind nevoie de 7 pina la 10 zile de ingrijiri medicale. Marcel C. solicita daune de 7 milioane de lei, in timp ce Cornel si-a retras plingerea formulata impotriva agresorului. Inculpatul a declarat ca purta cutit la el "ca sa se apere de cei pe care i-a lovit", intrucit acestia i-ar fi incendiat usa locuintei.
Primul incident in care a fost implicat Tiberius Alin P. s-a petrecut in dupa-amiaza zilei de 28 decembrie 2004, pe strada Baraganului, din Radu Negru. Cornel N. tocmai se incaierase cu un amic de-al lui Alin, Valentin P., iar acesta s-a decis sa-i sara in ajutor. Fara sa stea mult pe ginduri, minorul a scos cutitul si l-a "intepat" in umarul sting pe Cornel, provocindu-i o rana ce a necesitat 10 zile de ingrijiri medicale. Initial, ancheta penala si-a urmat cursul firesc, dar pe 12 mai 2005, victima si-a retras plingerea formulata impotriva agresorului.
Al doilea incident s-a petrecut chiar in ziua de Revelion 2004 - 2005. Tiberius Alin P. s-a intilnit prin cartier cu Marcel N., care i-a tras vreo doi pumni, drept rasplata ca-l injunghiase pe fratele sau Cornel. Marcel si-a continuat drumul pe strada N. Iorga, insa inculpatul l-a ajuns din urma si l-a injunghiat cu acelasi cutit cu care-l agresase si pe frate-sau, si tot in umarul sting. Marcel N. a suferit leziuni ce au necesitat 9 zile de ingrijiri medicale. Tiberius Alin P. provine dintr-o familie destramata. Tatal lui a decedat in anul 2002, iar mama este plecata din acelasi an in Spania, abandonindu-l pe Alin in grija bunicii T. I., de 57 de ani. Minorul prezinta tulburari de comportament datorate carentei de instructie si educatie, precizeaza anchetatorii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii