Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un medic si un copil au murit dupa ce au fost calcati de masini

Simbata dupa-amiaza, o doctorita si un copil in virsta de 9 ani au murit in urma unor accidente rutiere. Ambii au fost surprinsi de masini in timp ce traversau neregulamentar strada.
La ora 15.20, Rodica C., 62 de ani, medic la Spitalul Judetean Braila, a fost acrosata de o masina, in timp ce traversa pe Str. Scolilor, prin loc nepermis si fara sa se asigure. Soferul, Victor M., 40 de ani, aflat la volanul unui Matiz, n-a putut evita impactul. Initial, doctorita a fost transportata la Spitalul Judetean, de unde a fost transferata la Neurochirurgie Galati, unde a si decedat la scurt timp.
In aceeasi zi, la orele 18.30, Dumitru D., 32 de ani, din Scarlatesti, aflat la volanul unei Dacii 1310, pe DJ 203, la km 63 plus 500 de metri, l-a surprins si accidentat pe Marian S., 9 ani, din Vultureni, care a traversat in fuga, prin loc nepermis si fara sa se asigure. Copilul a fost dus si el la Galati, insa a decedat, de asemenea, la scurt timp. Politia a intocmit dosare de cercetare penala in ambele cazuri. (Nicoleta BUTNARU)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii