Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un meci cu multe ocazii si un rezultat echitabil

CSM Rm. Sarat: Toader - Bodoc, L. Rosu, Ivan, Nicolae - Ghitulescu, Zaibert, Ghiorcau, Borala (min. 79: Ilie) - Lefter, Mazarache
Petrolul: Cristea - Bosoi, Em. Cristian, Bratu, Stanciulescu - C. Rosu (min. 75: Moldoveanu), Bulancea, V. Gheorghe (min. 86: Neta), Bandarica (min. 89: Tudor) - Zainea, Berceanu

Prima repriza a partidei de la Rm. Sarat a apartinut Petrolului care si-a creat destule ocazii in careul advers insa fie s-a opus portarul Toader, fie ca jucatorii lui Dumitru Bulancea nu s-au concentrat indeajuns in momentele propice.
Oaspetii s-au dovedit a fi foarte periculosi la fazele fixe. Chiar in minutul 3, Bandarica a centrat din corner si, din 6 metri, Berceanu a reluat peste poarta.
CSM-ul a amenintat o singura data periculos poarta petrolista, cind Lefter a sutat violent de la 30 m insa portarul Cristea a reusit, cu destula dificultate, sa inlature pericolul.
Tot dupa un corner executat de Bandarica, Emil Cristian a reluat spre poarta insa de aceasta data s-a evidentiat Toader, iar in minutul 25 portarul gazdelor a fost depasit de mingea trimisa cu capul de Vasilica Gheorghe insa Bodoc a reusit sa scoata balonul de pe linia portii.
In ultimele cinci minute ale primei reprize, Costel Rosu a fost la originea a doua actiuni petroliste insa la prima a sutat milimetric pe linga poarta, iar la cea de-a doua i-a pasat lui Bandarica, jucatorul de banda stinga al Petrolului a sutat de la marginea careului de 16 metri si Toader a scos in extremis mingea in corner.

Vasilica Gheorghe a ratat in minutul 47 deschiderea scorului si, cum ocaziile se razbuna, trei minute mai tirziu Chiorcau a centrat in careul Petrolului, iar Mazarache, din alunecare, a sutat la coltul lung fara sperante pentru Cristea.
Bandarica (min. 51) a sutat din opt metri peste poarta, iar Zainea (min. 65) a trimis mingea cu capul in bara transversala a portii gazdelor, dupa un corner executat de V. Gheorghe.
Dupa aceste ocazii ale oaspetilor a urmat o serie de actiuni ale CSM-ului si doar interventiile de exceptie ale portarului Cristea au facut ca formatia din Rm. Sarat sa nu se detaseze in cistigatoare. Portarul Petrolului si-a inceput seria interventiilor in minutul 70, cind a parat o minge sutata din apropiere de Mazarache, iar un minut mai tirziu a scos de la radacina barei o minge trimisa cu efect de Lefter. Tot Lefter si-a incercat sansa in minutul 74 si din nou portarul Petrolului a fost la post.
Treptat, petrolistii au reusit sa domine mijlocul terenului si, cu opt minute inainte de final, au restabilit egalitatea: V. Gheorghe a centrat din corner, Zainea a deviat mingea spre Berceanu si golgeterul oaspetilor a trimis, din apropiere, in plasa portii lui Toader.
In ultimele minute ale partidei fiecare echipa a trecut pe linga victorie. Zaibert i-a incercat vigilenta lui Cristea, dar portarul petrolist a avut o noua reactie excelenta iar Neta, scapat singur spre careul advers, a sutat de la 16 metri insa mingea a ocolit de putin tinta.
In urma acestei remize, Petrolul ramine pe podium, dar coboara un loc.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii