Mergi la conţinutul principal

Un locotenent colonel şi un maior, noii adjuncţi ai comandantului ISU Brăila

• posturile au fost ocupate în urma unui concurs susţinut la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti • cei doi au 42, respectiv 40 de ani • prim-adjunctul Georgel Burlacu activează în rândul pompierilor brăileni încă din 1995, în vreme ce adjunctul Daniela Cătălina Melinte a activat până recent în cadrul ISU Galaţi

 

Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă “Dunărea” Brăila are, începând din luna iunie, formula completă de conducere după ce posturile de prim-adjunct şi de adjunct al inspectorului şef au fost ocupate printr-un concurs susţinut la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti. În urma concursului respectiv, postul de prim-adjunct i-a revenit locotenent colonelului Georgică Burlacu. Acesta a fost numit oficial pe funcţie în data de 22 iunie a.c. Are 42 de ani, este căsătorit, are doi copii şi activează în cadrul ISU Brăila încă din 1995, pe vremea când instituţia se numea Grupul de Pompieri “Dunărea” Brăila. În perioada 1995 - 1997 a fost şef Gardă de Intervenţie Stingere, în 1997 - 1998 a fost Comandat de Pichet, între 1998 şi 2003 a fost din nou şef Gardă de Intervenţie Stingere, iar în perioada 2003 - 2004 a fost locţiitor comandant de detaşament. Din 2004 a fost comandant de detaşament, în 2016 a fost împuternicit şef al Centrului Operaţional ISU Brăila, iar din decembrie 2016 până la susţinerea examenului care a consfinţit ocuparea oficială a funcţiei, a fost împuternicit prim-adjunct al inspectorului şef. Atribuţiile sale constau acum în prevenirea, monitorizarea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă din zona de competenţă.

Funcţia de adjunct al inspectorului-şef este ocupată, din 15 iunie a.c, de maior Daniela Cătălina Melinte. În perioada 2007 - 2013, aceasta a fost ofiţer specialist I în cadrul Compartimentului de Achiziţii Publice - Serviciul Logistic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Eremia Grigorescu” al Judeţului Galaţi. Din 2013 până în 2017 a fost şeful Serviciului Logistic al ISU Galaţi. După susţinerea examenului de la IGSU Bucureşti, a devenit adjunct al inspectorului şef al ISU Brăila, având ca atribuţii asigurarea managementului resurselor materiale, tehnice şi umane privind activitatea de logistică, achiziţii publice şi comunicaţii şi tehnologia informaţiei, precum şi urmărirea aplicării normelor interne pe aceaste linii în unitate. Totodată, se ocupă de îndrumarea, avizarea şi aprobarea, după caz, acţiunilor şi documentelor specifice serviciului logistic, servicicului comunicaţii și tehnologia inormaţiei și compartimentului achiziţii publice.

Cei doi adjuncţi au fost prezentaţi, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de inspectorul şef al ISU Brăila, lt. col. Cristian Ion, care le-a urat succes în activitate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro