Mergi la conţinutul principal
“Braicata” vine cu o nouă abordare a colectării selective

Un litru de apă “minune”, contra a 10 PET-uri folosite

• asta le propune brăilenilor operatorul de salubritate care, recent, s-a dotat cu o instalaţie de ionizare a apei • aceasta produce Apă Kengen, cu o mulţime de efecte benefice pentru sănătate • deocamdată, cetăţenii pot duce sticlele de plastic doar la sediul Braicata, de pe Str. Petru Maior • pe viitor, operatorul de salubritate intenţionează să mai achiziţioneze câteva instalaţii de ionizare, pentru a putea face astfel de schimburi şi în alte puncte din oraş

 

În contextul în care colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile, fără o stimulare financiară sau de altă natură a populaţiei, nu prea a dat rezultate la Brăila, operatorul de salubritate “Braicata” încearcă o abordare diferită. Astfel, conducerea firmei a achiziţionat un aparat special pentru ionizarea apei şi le propune brăilenilor un schimb echitabil: 1 litru de apă ionizată, ce oferă o mulţime de beneficii pentru organism, contra a 10 sticle de plastic (PET-uri) folosite. “Deocamdată, schimbul poate fi făcut doar la sediul nostru de pe strada Petru Maior, din Centrul Vechi al municipiului. Acolo avem instalat sistemul de inonizare a apei, iar cetăţenii interesaţi sunt aşteptaţi să vină cu câte 10 PET-uri cu capacitatea de 1 sau 2 litri, în schimbul cărora vor primi 1 litru de apă Kangen, cu proprietăţi medicale deosebite. În acest fel încercăm să stimulăm colectarea deşeurilor reciclabile din plastic. Dacă proiectul va fi bine primit de cetăţeni, vom mai deschide pe raza municipiului alte câteva puncte de colectare dotate cu instalaţie de ionizare a apei”, ne-a declarat directorul “Braicata”, George Tudoraşcu.

Apa Kangen este produsă cu ajutorul unui dispozitiv medical dezvoltat în Japonia.  Acest dispozitiv, aflat în prezent şi în dotarea “Braicata”, poate ioniza apa potabilă de la orice sursă de alimentare. Conform prospectului aparatului, Apa Kangen este antioxidantă, alcalină şi are molecule grupate în microclustere, ceea ce o face să fie extrem de hidratantă, asemănătoare apei neopoluate de izvor. Aceasta contribuie la transportul nutrienţilor şi oxigenului la celule, activează metabolismului, împiedicând depunerea de grăsime, încetineşte moartea celulară. Apa Kangen are o concentraţie ridicată de hidrogen molecular. Acesta este un antioxidant eficient care se difuzează rapid la nivelul membranei celulare, reducând radicalii liberi şi stopând stresul oxidativ şi deteriorarea organelor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro