Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un jucator nu poate pleca din Romania pentru 10 milioane de euro

Capitanul echipei Steaua Bucuresti, Mirel Radoi, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca este greu pentru un jucator din campionatul Romaniei sa plece la un club din strainatate pentru suma de 10 milioane de euro, atit cit solicita Gigi Becali pentru transferul sau.
"E greu ca un jucator sa plece chiar si pe 5 milioane, ce sa mai vorbim de 10. Ar fi culmea sa spun ca merit 5 sau 15 milioane. Poate sa ceara si 20. Nu inseamna ca cineva e obligat sa dea. Pentru Romania nu se poate vinde un jucator pe o asa suma. Necalificindu-ne la turneul final...", a subliniat Radoi.
Antrenorul Cosmin Olaroiu considera, insa, ca ideea potrivit careia un jucator din campionatul Romaniei nu se poate transfera in strainatate pentru o suma mare este eronata. "Daca era jucator la Roma se discuta de 10 milioane? Se discuta. Tot timpul ne raportam la Romania, dar nu trebuie sa gindim asa. Daca tot intram in UE si se maresc preturile, trebuie sa ne aliniem si noi cu fotbalul. Usor-usor trebuie sa vindem si noi mai scump, altfel nu reusim sa facem fata. Un mare impediment este ca romanii sint extracomunitari", a spus Olaroiu.
Din sala s-a comentat apoi ca nici Andrei Sevcenko nu era jucator comunitar cind s-a transferat de la Dinamo Kiev la AC Milan, iar Radoi a raspuns: "Nu ma compar eu cu Sevcenko".
Cosmin Olaroiu a subliniat ca Mirel Radoi este un jucator indispensabil pentru Steaua. "Radoi este capitanul echipei, daca nu ma insel eu l-am pus prima oara capitan la Steaua, este simbolul Stelei in momentul de fata si este indispensabil", a afirmat Olaroiu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii