Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un jandarm a tras accidental un foc de armă în podea, la sediul Poliţiei Însurăţei

* la intrarea în tură, un polițist a primit pistolul și l-a așezat pe birou pentru a înscrie în registru ridicarea acestuia, moment în care un jandarm care urma să intre în serviciu, ar fi luat pistolul și ar fi executat accidental un cartuș în podea

 

 

 

 

Accident cu arma din dotare. Un jandarm a tras accidental un foc de armă în podea, cu pistolul unui poliţist, în timp ce se afla la sediul Poliţiei Însurăţei.

Potrivit informaţiilor transmise de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, în data de 27 iulie, în jurul orei 08:00, un polițist din cadrul Poliției Orașului Însurăței, s-a prezentat la sediul poliției, pentru a intra în serviciu și a-și ridica armamentul din dotare.

Polițistul a primit pistolul și l-a așezat pe birou pentru a înscrie în registru ridicarea acestuia, moment în care un jandarm care, de asemenea, urma să intre în serviciu, ar fi luat pistolul de pe birou și ar fi executat accidental un cartuș în podea. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită”, au transmis poliţiştii.

Polițiștii au întocmit actele procedurale pentru infracțiunea de uz de armă fără drept, acestea fiind înaintate Parchetului Militar București, circumscripția Constanța, urmând a fi soluționat conform prevederilor legale.

De asemenea, față de polițistul în cauză, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a dispus efectuarea de verificări în vederea stabilirii existenței/inexistenței abaterii disciplinare de neglijență manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu și luării măsurilor legale în acest sens.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii