Mergi la conţinutul principal

Un individ a violat-o pe iubita nepotului său, care este minoră

* procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului N.T. în vârstă de 50 de ani, aflat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de viol * în luna octombrie, bărbatul a sărit pe o minoră de 17 ani, care era chiar iubita nepotului său, după ce a rămas singur cu fata în casă *  aflat sub influenţa alcoolului, bărbatul a reuşit prin constrângere să întreţină raporturi sexuale cu fata

 

 

 

Violator în faţa instanţei. Un bărbat a profitat de faptul că a rămas singur în casă cu iubita minoră nepotului său,  pe care a ameninţat-o şi a violat-o. Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor, el fiind apoi trimis în judecată de procurori.

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului N.T. în vârstă de 50 de ani, aflat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 218 Cod Penal. După cum arată procurorul de caz, în fapt s-a reţinut că, în data de 15 octombrie 2020, persoana vătămată în vârstă de 17 ani, prietenul ei şi inculpatul au stat la domiciliul comun, în camera folosită de acuzatul N.T., unde era instalat televizorul. Inculpatul a consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, în jurul orei 19.30, iubitul minorei, N.M.T. a plecat de la domiciliu întrucât trebuia să se întâlnească în oraş cu cineva. Persoana vătămată a rămas singură cu inculpatul.

După cum s-a stabilit în urma audierilor şi cu ocazia cercetărilor la faţa locului, persoana vătămată, adică minora de 17 ani, se afla pe canapeaua din dreapta camerei, inculpatul fiind şi el în aceeaşi cameră. “După plecarea lui N.M.T., inculpatul a continuat să consume băuturi alcoolice şi la scurt timp după ce a rămas singur cu minora a început să îi propună în mod insistent acesteia să întreţină raporturi sexuale cu ea. Minora i-a refuzat toate propunerile, însă inculpatul, după aproximativ un sfert de oră de la plecarea nepotului său, a sărit peste minoră în patul în care aceasta stătea şi a reuşit prin constrângere să întreţină raporturi sexuale cu ea”, au stabilit anchetatorii.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Brăila.

După cum se arată pe site-ul instanţei, la sfârşitul anului trecut, după comiterea faptei, magistraţii Judecătoriei Brăila au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila şi au dispus arestarea preventivă a inculpatului N. T., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, pentru o perioadă de 30 de zile. S-a dispus emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. În cauză a fost formulată contestaţie, însă instanţa superioară nu l-a lăsat în libertate pe bărbatul acuzat de viol.

La data de 21 ianuarie 2021, Judecătoria Brăila a menţinut măsura arestului preventiv luată faţă de inculpatul N.T. trimis în judecată pentru infracţiunea de viol. Inculpatul aflat în Arestul Inspectoratului de Poliţie Jideţean Brăila a formulat contestaţie împotriva măsurii, prin apărător, iar dosarul a ajuns la Tribunalul Brăila. La şedinţa din data de 25 ianuarie, judecătorii au respins ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul N.T. împotriva încheierii de şedinţă din 21 ianuarie pronunţată de Judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Brăila. “Menţine ca fiind legală şi temeinică încheierea contestată. Obligă contestatorul la plata către stat a sumei de 50 lei reprezentând cheltuieli judiciare efectuate în prezenta cauză. Definitivă”, este soluţia Tribunalului Brăila postată pe site-ul instanţei.

În dosarul de viol nu s-a stabilit încă primul termen de judecată, întrucât în cauză au fost invocate unele excepţii, iar judecătorii trebuie să dea o soluţie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro