Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un elev de la LPS si-a desfigurat fosta prietena

Cercetat, deja, intr-un alt dosar penal, aflat in lucru la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila si provenit dintr-o familie dezmembrata, Alexandru Dan T., 17 ani, elev in clasa X-a la Liceul cu Program Sportiv, a fost dat pe mina instantei de judecata, sub acuzatia de vatamare corporala. El a lovit-o pe fosta prietena, Adriana J., in ianuarie a. c., pe motiv ca-i trimisese un mesaj care continea injurii. Victimei i-a fost rupta mandibula, fiind ulterior internata la Spitalul Judetean Braila. Agresorul a negat ca ar fi lovit-o pe fata, afirmind ca doar "a impins-o". Raportul medico-legal intocmit in cauza precizeaza, insa, ca leziunile au fost produse "prin lovire cu corp dur" si nu prin cadere.
Cu ceva timp in urma, precizeaza procurorul care s-a ocupat de caz, Alexandru Dan T. a avut o relatie de prietenie cu Adriana J. In seara zilei de 7 ianuarie 2007, in jurul orei 21.00, tinara se afla in autoturismul unei prietene, Roxana C., pe Calea Calarasilor, impreuna cu o alta amica de-a ei, Elena C. La un moment dat, paralel cu masina fetelor, a oprit autoturismul in care se afla inculpatul impreuna cu alti trei insi, Andrei, Sergiu si Marius. Acesta le-a salutat, insa Adriana a preferat sa nu-l bage in seama.
Ajunsa la domiciliu, pe strada Golesti, tinara a coborit, in timp ce prietenele ei au preferat sa ramina in masina. Concomitent, si-a facut aparitia autoturismul in care se afla Alexandru Dan T. Acesta a ajuns-o din urma pe fosta prietena si i-a aplicat un pumn in figura, dupa care si-a luat talpasita. Lovitura a fost atit de puternica, incit victima s-a dezechilibrat si a cazut, fiind ulterior transportata la spital. Adriana J. a fost diagnosticata cu fractura de mandibula, avind nevoie de 30 - 35 de zile de ingrijiri medicale, precizeaza anchetatorii.
Invinuitul a declarat ca s-a dus in acea seara sa-i ceara socoteala fostei iubite pentru ca-i trimisese un mesaj ce continea injurii si ca, de fapt, doar a impins-o, pentru ca-l tinea de mina. Aceste afirmatii au fost considerate "neconforme cu realitatea", de catre anchetatori. Cazul se afla in atentia magistratilor judecatori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii