Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un elev de la "Anghel Saligny" a furat patru telefoane mobile

In virsta de 16 ani, Ionut Claudiu C., din comuna Sutesti, elev al Grupului Scolar Industrial "Anghel Saligny" Braila, a fost trimis in judecata pentru furtul a patru telefoane mobile. Minorul are rezultate bune la invatatura, iar familia ii asigura un trai decent, insa a preferat sa incalce legea.
Potrivit unor surse din cadrul Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, in toamna anului trecut, desi invata la "Anghel Saligny", Ionut Claudiu C. locuia la internatul Grupului Scolar "Gh. Constantinescu" din Braila. In seara zilei de 24 octombrie 2005, el a patruns intr-o incapere a internatului (dupa ce a fortat lacatul de la usa de acces) si a sustras din interior un telefon mobil si un incarcator, in valoare totala de 8 milioane de lei, apartinind lui Stefan Madalin P. In aceeasi seara, minorul din Sutesti a mai sustras de pe holul internatului inca trei telefoane mobile, in valoare totala de 14,4 milioane de lei. Dupa sesizarea Politiei, toate cele patru telefoane au fost recuperate si inapoiate elevilor pagubiti, iar hotului i s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii