Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un cutremur produs in China a determinat evacuarea a 20.000 de persoane

Un cutremur care s-a produs, joi, intr-o regiune indepartata din sud-vestul Chinei s-a soldat cu ranirea unei persoane, distrugerea a 13.752 de case si evacuarea a 20.000 de locuitori, a anuntat, vineri, agentia China Noua, citata de Reuters.
Cutremurul, care a avut o magnitudine de 5 grade pe scara Richter, a afectat districtul Mojiang din provincia Yunnan, fiind resimtit de circa 100.000 de persoane din 67 de sate, potrivit agentiei China Noua.
"Casele, scolile, spitalele, retelele de apa si de transport au fost afectate in proportii diferite", a precizat agentia de presa chineza, subliniind ca pagubele inregistrate sint de circa 56,6 milioane de yuani (6,9 milioane de dolari).
Cutremurele sint un fenomen frecvent in China, unde un seism care s-a produs la 26 noiembrie, in provincia Jiangxi, din sudul tarii, s-a soldat cu moartea a 13 persoane.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii