Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un cioban si-a desfigurat fratele in bataie

Din pricina alcoolului, un cioban din satul Mihail Kogalniceanu, comuna Ramnicelu, era cit pe ce sa-si trimita fratele in mormint. Vasile Rosu, in virsta de 37 de ani, a fost deja cercetat si trimis in judecata sub acuzatia de vatamare corporala grava. Potrivit procurorului Aurica Avram, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, "invinuitul l-a lovit pe Rosu Nicusor, fratele sau, si i-a provocat leziuni ce au necesitat pentru vindecare 85-90 de zile de ingrijiri medicale, punindu-i viata in primejdie".
Fratii Vasile si Nicusor Rosu lucrau asta-primavara la o stina din apropierea localitatii de domiciliu. In ziua de 21 aprilie 2006, au consumat bauturi alcoolice pina ce n-au mai stiut de ei, apoi au pornit "pe sapte carari" catre stina. Ajunsi acolo, s-au luat la cearta. La un moment dat, scos din sarite, Vasile a inceput sa-si loveasca fratele cu pumnii si cu picioarele-n cap si in stomac, pina ce l-a facut una cu pamintul.
In urma "corectiei" aplicate de fratele lui, victima a suferit leziuni ce i-au pus viata in primejdie, precizeaza medicii legisti braileni. Transportat de urgenta la spital, Nicusor Rosu a fost diagnosticat cu "traumatism cranio-facial prin agresiune si contuzie toraco-abdominala", fiind in "insuficienta respiratorie, coma si agitatie". Medicii au depus eforturi disperate ca sa-i salveze viata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii