Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un agent de vinzari a delapidat 62 de milioane de lei

Saptamina aceasta, Parchetul de pe linga Tribunalul Braila a dispus trimiterea in judecata a inculpatului Ionut C., in virsta de 22 de ani, fost agent de vinzari la SC "C-D Impex Trading" SRL Constanta - punct de lucru Galati, sub doua capete de acuzare: delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Desi recunoaste ca a furat din gestiune "doar" 15 - 20 de milioane de lei, inculpatul va da socoteala pentru un prejudiciu de 62.980.000 de lei.
Acuzarea precizeaza ca, incepind din ianuarie si pina in august 2005, Ionut C. - agent de vinzari la firma sus-mentionata - a emis un numar de 89 de facturi fiscale fictive in valoare de 6.298 lei RON, sumele de bani obtinute fiind folosite de catre acesta in interes personal. Dupa sesizarea politiei si declansarea cercetarilor, facturile au fost verificate, constatindu-se ca unele firme nu au avut relatii de afaceri cu furnizorul, altele erau radiate sau dizolvate, altele nici macar nu figurau in evidentele Oficiului Registrului Comertului (ORC). Prejudiciul a fost acoperit integral.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii