Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un agent de paza a tilharit o minora de 16 ani

Certat cu legea inca de pe vremea minoratului - cind i s-a aplicat masura educativa a libertatii sub supraveghere, pentru furt calificat, Daniel Mirica, 23 de ani, agent de paza la o firma braileana, a fost trimis in judecata, de data aceasta pentru tilharie. El a atacat o eleva pe strada si i-a smuls telefonul mobil din mina, ca sa faca rost de bani. Telefonul, de 799 lei, nu a mai fost recuperat.
Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 6 noiembrie 2006, pe strada Pietatii din cartierul Hipodrom. Potrivit dosarului penal instrumentat de Parchet, in jurul orei 19.00, Andrada C., in virsta de 16 ani, se deplasa pe strada impreuna cu colega ei, Ana, cind a fost acostata de "un tinar de 1.80 m, imbracat in blugi si geaca inchisa la culoare". Dupa scenariul clasic, individul le-a intrebat pe fete "cit este ceasul". De buna credinta, Andrada a scos telefonul mobil, ca sa vada cit este ora, moment in care agresorul i l-a smuls din mina si a fugit.
Dupa sesizarea Politiei, agentul de paza infractor a fost recunoscut de cele doua minore dupa fotografiile puse la dispozitie de anchetatori. Respectivul a recunoscut savirsirea agresiunii, motiviind gestul prin aceea ca "avea nevoie urgenta de bani". Telefonul, in valoare de 799 lei, nu a mai putut fi recuperat, pentru ca agentul de paza l-a vindut unui cunoscut cu suma de 150 lei plus un telefon Nokia 1100. Inculpatul a achitat, totusi, prejudiciul cauzat, pe parcursul desfasurarii anchetei penale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii