Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un accident provocat de un basarabean a dus la blocarea circulatiei pentru cinci ore

Luni, 6 martie a.c., intre orele 21.30 si 02.15, circulatia auto a fost oprita, dupa ce un autocamion condus de un basarabean a intrat intr-un pom si a blocat drumul european 577, in afara localitatii Insuratei. Igor B. (32 de ani), din Republica Moldova, care conducea pe DE 577, autocamionul "DAF", cu remorca, ajuns la km 51 plus 700 metri, In afara orasului Insuratei a pierdut controlul volanului. Moldoveanul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului si a parasit partea carosabila, lovindu-se cu partea laterala a masinii de un copac. In urma impactului, remorca s-a rasturnat blocind ambele sensuri de mers ale drumului, circulatia fiind Intrerupta pina la ora 02.15.
Un alt sofer, care venea in spatele autocamionului, Octavian B.(37 de ani), din Braila, care circula cu autoturismul "Dacia Logan", In aceeasi directie, In spatele autocamionului, tamponind semiremorca rasturnata. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a lui Igor B. si ranirea usoara a lui Octavian B. si a pasagerei Cerasela B.(38 de ani), din Braila, care au fost transportati la spital pentru Ingrijiri medicale. "Ambilor conducatori auto li s-au recoltat probe biologice de singe pentru stabilirea gradului de alcoolemie. In cauza s-a Intocmit dosar penal" informeaza Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii