Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un șahist brăilean, triplu campion național pe echipe

*  Ionuț Rareș Călin a făcut parte din echipa ACS Chess Club din Iași, care a cucerit aurul la șah clasic, șah rapid și șah blitz * brăileanul a mai bifat un succes notabil, a obținut locul întâi, la masa 2, la toate cele trei secțiuni ale competiției naționale pe echipe * cel mai frumos cadou pe care și l-a făcut Călin pentru 30 iulie, data când va împlini 8 ani

 

Sezonul competițional 2021 este unul foarte bun pentru șahistul brăilean Ionuț Rareș Călin. După ce a devenit campion național la dezlegări, șahistul legitimat la clubul Minerva Brăila s-a transferat pentru o scurtă perioadă la International Chess Club din Iași pentru a participa la Campionatul Național de șah pe echipe, la categoria de vârstă sub 8 ani. Turneu la care, alături de International ACS Chess Club din Iași, au mai participat cluburile CSU București cu 2 echipe, CSS Ilfov, Șah Club Galați, ACS Cotnari Chess Academy Iași și CS Politehnica Iași. Cu toate că nu a plecat din start cu prima șansă la locul întâi, echipa formată din Ionuț Rareș Călin, Lucas Rusu, Andrei Iavorschi și Filip Cernobai, a devenit triplă campioană națională. Clubul din Iași s-a clasat pe primul loc la șah clasic, șah rapid și șah blitz.

Pe lângă cele trei titluri naționale cucerite alături de cei trei jucători din Iași, Ionuț Rareș Călin a obținut și locul întâi, la masa 2, la toate cele trei secțiuni ale competiției naționale pe echipe.

Copii de la ACS International Chess Club sunt singurii care au câștigat aurul la toate secțiunile din concurs, în care au învins cluburi cu mare tradiție în șah din București sau Iași.

Este cel mai frumos cadou pe care șahistul brăilean Ionuț Rareș Călin și l-a făcut pentru data de 30 iulie 2021, zi în care va împlini 8 ani.

“Antrenorii de la cluburile lor de bază, au jucat un rol important la pregătirea noastră, iar antrenorul Alin Gârbea de la ACS International Chess Club, are marele merit de a forma echipa perfectă. Pe toată perioada concursului a fost în permanență lângă noi și ne-a dat cele mai bune sfaturi, iar în ziua liberă ne-a dus la piscina unuia dintre sponsori unde ne-am jucat, relaxat, pentru ca apoi să jucăm la fel de bine”, ne-a declarat  Ionuț Rareș Călin.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii