Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ultimele pregatiri pentru Tirgul National de Agricultura

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila si Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Judetului Braila, in colaborare cu "Amplus International" LTD Bucuresti, organizeaza, in perioada 12 - 14 octombrie, la Sala Polivalenta, a XVI-a editie a Tirgului National de Agricultura - TNA 2007.
Dupa cum ne-a declarat directorul executiv al Camerei brailene, Ioan Chiriacescu, pina la ora actuala sint inscrise 38 de societati comerciale, 20 din tara si 18 brailene, care isi vor expune produsele pe o suprafata de peste 4.300 de metri patrati la interiorul si pe platformele exterioare ale Salii Polivalente.
"Anual, TNA incearca sa concentreze in spatiul expozitional brand-uri importante la nivel national si international, care produc, proceseaza si comercializeaza seminte si materiale biologice, produse chimice pentru agricultura, produse agricole si alimentare, masini si utilaje agricole, tehnologii noi in agricultura si industria alimentara, mijloace de transport pentru agricultura, institute de cercetare, institutii bancare si societati de asigurare, institute de cercetare, zootehnie, mesteri populari si mestesugari. Pe platforma exterioara in acest an vom avea cea mai spectaculoasa expunere de masini si utilaje agricole in sensul ca am ocupat si aleea din fata Salii pina in linia de tramvai - 2500 mp cu masini si utilaje agricole", a precizat Ioan Chiriacescu.
Directorul CCIA a mai dezvaluit ca in foaierul salii va fi inaugurat Salonul "Tezaure umane vii", cu sprijinul Centrului Judetean de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale Braila, "in cadrul caruia vor expune mesteri populari din intreaga tara. Interiorul salii va cuprinde firmele cu ingrasaminte, pesticide, legume, seminte etc. Ca de obicei, in curtea interioara vom avea Sectorul zootehnic".
Deschiderea oficiala a TNA va avea loc vineri, incepind cu ora 11.00, tirgul putind fi vizitat zilnic, intre orele 10.00 - 18.00, iar duminica 10-16.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii