Mergi la conţinutul principal

Ultima zi de inscrieri la concursul FameLab din Marea Britanie

Concursul FameLab care se desfasoara in Marea Britanie de mai multi ani se extinde pentru prima data si in tarile din Sud-Estul Europei, prin intermediul British Council. Se adreseaza tinerilor cu virste intre 18 si 35 de ani care sa inspire si sa aprinda imaginatia publicului cu privire la stiinta secolului al XXI-lea. Initiativa Festivalului de Stiinta Cheltenham din Marea Britanie vrea sa incurajeze tinerii care pot reprezenta stiinta, care vor putea sa-si sustina ideile si abilitatile de prezentare pentru un show televizat.
In cadrul concursului FameLab tinerii au la dispozitie trei minute pentru a se prezenta in fata unui juriu de specialisti. Prezentarea va fi sustinuta in limba romana. Doar cel mai bun trece in runda urmatoare, iar prezentarea trebuie sa fie antrenanta si originala, corecta din punct de vedere stiintific, dar prezentata pe intelesul publicului larg. Selectiile au loc la reprezentantele British Council din Iasi - 17 februarie, Cluj Napoca - 24 februarie, Bucuresti - 2 martie. Inscrieri se pot face pina azi, pe adresa "famelab@britishcouncil.ro". Toti cei noua cistigatori din Austria, Azerbaijan, Bulgaria, Croatia, Grecia, Israel, Romania, Serbia si Turcia vor participa la Festivalul de Stiinta Cheltenham din Marea Britanie, editia 2007

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro