Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ultima zi de depunere a ofertelor de munca pentru romi

Astazi este ultima zi in care angajatorii interesati sa participe la "Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma" mai pot depune, in scris, oferta de locuri de munca. Actiunea este organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila si se va desfasura pe data de 9 iunie, la sediul agentiei, de pe b-dul Dorobantilor nr. 603 - 605.
Angajatorii care doresc sa participe la "Bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma" au posibilitatea de a-si prezenta oferta de locuri de munca intr-un cadru organizat, unde vor intra in contact direct si nemijlocit cu persoanele care solicita un loc de munca. "Actiunile de acest tip sint organizate, pe de o parte, pentru sprijinirea persoanelor neocupate pentru gasirea in timp util a unui loc de munca, iar pe de alta parte pentru sprijinirea angajatorilor, pentru a ocupa locurile de munca vacante intr-un interval de timp cit mai scurt. Pentru aceasta, angajatorii interesati mai au timp si astazi sa comunice, in scris, oferta de locuri de munca, completind un simplu formular. Pentru relatii suplimentare va puteti adresa Agentiei, atit la adresa prezentata mai sus, cit si la numerele de telefon 611519 sau 611386", a precizat Simona - Ely Chioibas, director executiv al AJOFM Braila.
La bursa de anul trecut au participat peste 70 de persoane de etnie roma, carora le-au fost oferite 98 locuri de munca, de catre 15 angajatori, in urmatoarele ocupatii: agent paza, zidar, zugrav, dulgher, tinichigiu, electrician in constructii, confectioner asamblor articole din textile, lucrator prelucrare peste, macelar, brutar, patiser, vinzator ambulant, frizer, muncitor necalificat in agricultura, muncitor necalificat in constructii si maturator stradal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii