Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ultima suta de metri pentru obtinerea medicamentelor compensate sau gratuite

Citeva dintre farmaciile aflate in relatii contractuale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate inca mai elibereaza medicamente in regim compensat sau gratuit.
Desi majoritatea farmaciilor si-au epuizat stocurile alocate pentru aceasta luna, inca din primele zile, in Braila mai sint unele farmacii care vor reusi performanta sa elibereze medicamentele solicitate si la jumatatea lunii, desi situatia se poate schimba nu numai de la o zi la alta, ci in doar citeva ore.
Astfel, din sondajele efectuate ieri de redactorii nostri, a reiesit ca asiguratii mai pot gasi medicamentele necesare la Bogdarina Farm, reteaua farmaciilor Hepites, Sensiblu si Telmi Farm.
In datele furnizate de CJAS, referitor la farmaciile care inca mai elibereaza compensate sau gratuitati, se mai regasesc farmaciile: Aminoda Com, Arnica, Iris, Novofarm, Santa Maria, Z Farm etc., dar farmacistii de la unitatile respective ne-au declarat ca fondurile alocate s-au epuizat, fiind eliberate in continuare doar medicamentele pentru cele 11 boli cronice. Farmaciile Galenus si Humana si-au epuizat atit plafonul pentru bolile acute, cit si pentru cele cronice.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii