Mergi la conţinutul principal

Ultima proba a bacalaureatului de toamna

Astazi, in cele doua centre de bacalaureat se da ultima proba. Majoritatea candidatilor dau la Educatie fizica. La centrul de examen de la "Saligny" dau proba scrisa 108 candidati, iar proba la Educatie fizica o sustin 120 de candidati. La centrul de la "Nenitescu" s-au inscris la proba scrisa 106 candidati, iar la proba de la Educatie fizica s-au inscris 45 de candidati. Cei mai multi candidati care au optat pentru o proba scrisa dau examen la Geografia Romaniei sau Istoria Romanilor. Alti citiva, mult mai putini, dau probe scrise la Filozofie, Limba engleza, Economie sau Limba franceza.
Precizam ca aceste informatii au fost obtinute de la comisiile de bacalaureat, Inspectoratul Scolar nefiind in stare sa furnizeze asemenea date.
Rezultatele preliminare se vor afisa pe 31 august, pina la ora 16.00, iar contestatiile se vor putea face in aceeasi zi, pina la ora 20.00. Pe 3 septembrie se vor afisa rezultatele finale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu