Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UEFA a amendat Dinamo cu 9000 de franci elvetieni pentru o fumigena la meciul cu Lazio

Clubul Dinamo a fost amendat de UEFA cu suma de 9.000 de franci elvetieni, pentru ca suporterii au aruncat o fumigena spre sectorul galeriei adverse la meciul retur cu Lazio Roma, din preliminariile Ligii Campionilor, informeaza agentia ANSA.
In cea de-a doua mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor, dintre Dinamo si Lazio Roma, scor 1-3, suporterii bucuresteni de la peluza a II-a a Stadionului National au aruncat o fumigena spre sectorul rezervat fanilor echipei italiene.
Totodata, pentru aprinderea mai multor torte de catre suporterii laziali la meciul tur, disputat pe stadionul Olimpico din Roma, forul european a luat decizia sa amendeze gruparea romana cu suma de 11.000 de franci elvetieni.
UEFA a decis, de asemenea, sanctionarea clubului Anderlecht Bruxelles cu amenda de 20.000 de franci elvetieni pentru ca suporterii sai au intrat pe teren la finalul partidei cu Fenerbahce, in timp ce gruparea turca a fost obligata la plata a 8.000 de franci elvetieni pentru aprinderea de torte.
Steaua Rosie Belgrad a primit o amenda de 10.000 de franci elvetieni pentru ca suporterii au aruncat cu petarde in teren la meciul cu Glasgow Rangers din prelimnariile Ligii Campionilor.
Comisia de Disciplina a UEFA nu a luat nici o decizie impotriva gruparilor Lazio Roma, Anderlecht Bruxelles si Fenerbahce Istanbul dupa ce presa internationala a relatat ca suporterii acestora au scandat lozinci rasiste la partidele din preliminariile Ligii Campionilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii