Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ucis in bataie

Trei indivizi suspectati ca l-ar fi ucis in bataie pe un barbat de 45 de ani, in Vidin, au fost inhatati de judiciaristi si prezentati, aseara, Parchetului, cu propunere de arestare preventiva, pentru lovituri cauzatoare de moarte. Imprejurarile in care s-a petrecut omorul sint inca neclare, deoarece nu au existat martori, iar suspectii sustin ca sint curati ca lacrima.
Din primele investigatii a rezultat ca joi noapte, in apropierea blocului 24 de pe Str. Dudului, unde locuia, Ionel Todor, 45 ani, s-a luat la harta cu un anume Alexandru P., care isi scosese ciinele la plimbare. Todor, care potrivit unor martori, era in stare de euforie bahica, a incasat mai multe lovituri in plina figura de la Alexandru, iar cind acesta s-a indepartat, continuindu-si plimbarea nocturna, victima a pornit in urmarirea agresorului.
"A doua oara, Alexandru P. l-a mai lovit de citeva ori pe Todor, apoi a plecat. La scurt timp, victima a fost gasita in fata scarii sale de catre alti doi indivizi din acelasi cartier, care erau si ei bauti si dornici de scandal. Cei doi l-au lovit de mai multe ori, iar in timpul altercatiei, victima a cazut pe scari, suferind o dubla fractura de coloana vertebrala. Victima a fost abandonata pe scari, unde a fost gasita de un vecin, care a dus-o acasa", ne-a relatat comisarul Sorin Leitoiu, seful Serviciului de Investigatii Criminale.
La doar citeva minute dupa ce a fost carat pe brate in locuinta sa, Todor a murit, sub privirile ingrozite ale sotiei si fiului sau. Familia a anuntat imediat Ambulanta, insa medicii de la Salvare nu au putut face altceva, decit sa constate decesul. Trupul inert a fost transportat la morga Serviciului de Medicina Legala, unde ieri s-a efectuat autopsia, in prezenta procurorului criminalist Mircea Ionescu, a politistilor de la Judiciar si a medicului legist si s-a stabilit ca Todor a decedat din cauza fracturilor la coloana, a hemoragiei si leziunilor interne.
Cei trei indivizi suspectati ca l-au omorit in bataie pe barbat au fost saltati de politisti si retinuti in arest pe baza de ordonanta. Anchetatorii nu reusisera, nici dupa o zi intreaga de audieri, sa elucideze imprejurarile crimei si sa concluzioneze care dintre suspecti a aplicat victimei lovitura decisiva. Aseara, cei trei au fost escortati la Parchet, pentru stabilirea vinovatiilor si, in functie de concluziile procurorilor, autorii vor fi prezentati instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, sub acuzatia de lovituri cauzatoare de moarte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii