Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"U" Cluj si CFR Cluj ar trebui sa fuzioneze

Echipele clujene Universitatea si CFR ar trebui sa fuzioneze, a declarat directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, "Ziarului Clujeanul", cu ocazia unei vizite in orasul ardelean.
"Ar trebui sa faceti o singura echipa de Divizia A si o foarte buna formatie de Divizia B, care sa fie satelitul celei din prima liga", a spus Lupescu.
Lupescu a mai propus aceasta varianta si anul trecut, cind a vizitat Clujul.
Pe de alta parte, Lupescu s-a aratat ingrijorat de faptul ca la Cluj nu exista un stadion competitiv. "Stiu ce probleme exista acolo. Noi am trimis la Primarie propunerea firmei americane care dorea sa construiasca un stadion pe gratis, dar, desigur, cerea ceva la schimb. Nu am primit nici un raspuns de la Cluj. Eu il cunosc pe primarul Emil Boc si astept sa ma sune, sa gasim o solutie. Ce, nu mai sint terenuri la Cluj?", a afirmat Lupescu.
Fostul international a declarat ca exista oferte ale unor firme din Germania, care ar fi dispuse sa construiasca stadioane in Romania. "Pretul este bun, undeva catre 800-1.000 de euro locul, dar cu toate facilitatile", a completat Lupescu, care este de parere ca stadionul "Ion Moina" ar trebui demolat.
Astfel, o arena noua de 25.000 de locuri ar costa maxim 25 de milioane de euro.
"Il astept pe Lupescu cu investitori pragmatici. Ii garantez ca orice om care vrea sa investeasca va fi primit la Primarie imediat ce aterizeaza la Cluj. Stadionul este una dintre problemele scadente si cautam solutii. Deocamdata stadionul nu se afla in proprietatea noastra", a declarat primarul Emil Boc.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii