Turneu de baschet U18 la Brăila | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Turneu de baschet U18 la Brăila

• prima competiţie din faza a doua a Campionatului Naţional de Baschet are loc sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă • participă echipele Cuza Sport Brăila, LPS Targu Mureş, CNS Cetate Deva şi  CSS Ploieşti

 

Sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Brăila va avea loc primul turneu de sală din cadrul Campionatului Naţional de baschet U18, o competiţie la care, pe lângă clubul organizator, Cuza Sport, mai participă alte trei echipe: LPS Târgu Mureş, CNS Cetate Deva şi CSS Ploieşti. Este un turneu din faza a doua a competiţiei, unul de clasificare, urmând ca după desfăşurarea tuturor turneelor programate în această fază, să se joace pentru clasament, mai precis pentru calificarea la turneul semifinal. Clubul brăilean participă cu un lot format din 13 jucători şi doar patru dintre ei sunt născuţi în anul competiţional rezervat acestei categorii de vârstă, restul baschetbaliştilor brăileni sunt născuţi în 2001, ei reuşind în sezonul precedent, la U16, să se claseze pe locul al şaselea pe ţară.

“Avem patru baschetbalişti care sunt născuţi în anul competiţional pentru U18, iar doi dintre ei, Koler şi Urdă, au deja multe meciuri la echipa de seniori, unde se numără printre marcatori, pentru ceilalţi aceasta este o competiţie pregătitoare pentru următorul campionat. Va fi un turneu frumos, ţinând cont că la Brăila vine şi LPS Targu Mureş, o echipă cu tradiţie în baschetul românesc.  Eu sincer îmi doresc să ajungem la turneul semifinal la U18, acesta ar fi obiectivul echipei şi dacă îl realizăm putem spune că am făcut un pas important. Şi de această dată vreau să scot în evidenţă că scopul nostru este acela de a avea un sistem piramidal la nivelul clubului, de la baby baschet la echipa de seniori”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport Brăila. 

Lotul echipei Cuza Sport Brăila cuprinde următorii jucători: Eduard Urdă, Alexandru Koler, Dragoş Alexandru, Albert Trifan, Alexandru Marin, Vlad Popescu, Bogdan Căpităneanu, Cristian Surdu, Andrei Grozea, Andrei Dima, Mihai Ghionea, David Bejan, Andrei Bogatu.

 

Programul turneului U18 de la Brăila:

Etapa I -  sămbătă

Ora 10.00: LPS Targu Mureş - CNS Cetate Deva                             

Ora 12.00: Cuza Sport Brăila - CSS Ploieşti                                         

Etapa a II-a - sâmbătă

Ora 17.00: CSS Ploieşti - LPS Targu Mureş                       

Ora 19.00: CNS Cetate Deva - Cuza Sport Brăila           

Etapa a III-a -  duminică

Ora 9.00: CSS Ploieşti - CNS Cetate Deva                        

Ora 11.00: LPS Targu Mureş - Cuza Sport Brăila                   

               

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro