Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TSKA este cea mai titrata echipa pe care am invins-o ca antrenor

Antrenorul Ioan Andone a declarat, joi, ca TSKA Moscova, detinatoarea Cupei UEFA si campioana Rusiei, este cea mai titrata echipa pe care a invins-o in cariera de antrenor, dupa ce Dinamo a cistigat meciul cu formatia rusa, scor 1-0, in etapa a IV-a a grupei F a Cupei UEFA.
"Am facut un meci foarte bun, in care ne-am schimbat doar atitudinea fata de ultimele partide din campionat, dar am ratat si astazi foarte mult. Cred ca imprecizia atacantilor a fost cauzata si de starea terenului. Stiam ca TSKA este o echipa puternica, dar stiam si ca are puncte slabe, de care am profitat azi si ne-am creat ocazii. TSKA este cea mai titrata echipa pe care am invins-o in cariera de antrenor", a spus Andone.
Ioan Andone si-a exprimat regretul ca Dinamo nu se poate considera calificata in 16-imile Cupei UEFA dupa meciul de joi. "Din pacate nu am reusit calificarea in acest meci, minutul 93 de la Sofia (n.r. - Dinamo a pierdut meciul cu Levski Sofia in minutul 93) ne va ingreuna in continuare munca de calificare. Toti jucatorii s-au mobilizat si s-au batut pentru fiecare minge si daca am avea aceasta atitudine si in campionatul intern nu stiu cine ne-ar sta in cale", a afirmat Andone, care a mentionat ca Dinamo va merge la Marsilia la victorie.
Intrebat daca actionarii clubului s-au dus la vestiar sa-i felicite pe jucatori, Andone a raspuns: "Unul dintre actionari a promis o prima si a trimis-o la vestiare".
In ultima etapa a grupei F a Cupei UEFA, programata pe 14 decembrie, Dinamo va intilni in deplasare formatia Olympique Marseille, iar Heerenveen va juca acasa cu Levski Sofia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii