Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa "Hot Flavour" are licenta internationala de dans

Trupa de dans "Hot Flavour" a Scolii Populare de Arte "Vespasian Lungu" a fost inregistrata la International Dance Organisation, iar dansatorii au primit licenta internationala de dans. Reusita lor se datoreaza bunei prestatii pe care au avut-o in cadrul Campionatului "European and World Dance Diskodrom" 2007, desfasurat in perioada 1-4 iunie, in Cehia.
Trupa "Hot Flavour" a reprezentat pentru prima oara tara noastra la acest concurs si a avut de infruntat trupe de dans din Cehia, Slovacia, Polonia, Rusia, Suedia, Norvegia, Finlanda, Ungaria, Danemarca, Slovenia si Romania. In urma dansului cu tema "Illegal Business", juriul format din membri de marca ai International Dance Organisation le-au oferit dansatorilor braileni licenta de dans, si totodata, le-au adresat invitatia de a participa la World and European Championship IDO, ce va avea loc in perioada 11-15 septembrie 2007, in Slovacia. Dupa cum se preconizeaza, campionatul va astepta peste 3 mii de dansatori din 25-30 de tari. Coregraful trupei, prof. Liliana Stan, si-a manifestat bucuria de a fi reusit sa duca aceasta trupa in adevarata lume a dansului: "Am vazut ce inseamna un concurs de asemenea amploare si sper ca la anul, cind vom merge din nou in Cehia, sa ne intoarcem pe podium, asa cum mi-am propus. Pentru noi, a fost o experienta si ne bucuram ca am fost acolo", a spus coregraful Liliana Stan.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii