Skip to main content

Trofeul Festivalul "Axiopolis" a fost cistigat de un brailean

In urma cu trei zile s-a incheiat Festivalul Concurs de Muzica Usoara "Axiopolis" 2007, de la Cernavoda, iar trei braileni, elevi la Scoala de Arte "Vespasian Lungu" au obtinut rezultate notabile. La eveniment au participat concurenti din: Constanta, Techirghiol, Cernavoda, Mangalia, Navodari, Medgidia si Braila.
La sectiunea I, categoria de virsta 8 - 12 ani au participat de 21 de concurenti, iar micuta Ana Maria Ciurea, de la Braila, a obtinut mentiune, cu nota 8,68.
La Sectiunea a II-a, categoria de virsta 13 - 15 ani s-au inscris in concurs 12 candidati, iar Alberto Draghici, a obtinut Premiul II cu nota 8,93. La cea de-a III-a sectiune, categoria de virsta 16-19 ani, reprezentantul Brailei, tinarul Ion George Tudor a cistigat Trofeul Festivalului "Axiopolis" 2007, cu nota 9,71. Premiile festivalului au constat in bani, diplome si un trofeu reprezentind "Ginditorul de la Hamangia". Statueta a fost desemnata de catre o comisie internationala sa fie unul dintre cele 10 artefacte, simbol al culturii pamintene care sa ne reprezinte intr-o eventuala intilnire cu o civilizatie extraterestra. Cei trei laureati ai concursului sint elevi ai Scolii de Arte "Vespasian Lungu", clasa de muzica usoara a profesoarei Adriana Toma.
Din juriu au facut parte: compozitorul Jolt Kerestely, inspectorul de specialitate la disciplina Muzica de la Inspectoratul Scolar Constanta, prof. Dorina Ivanciu, directorul Casei de Cultura "I.D. Chirescu" din Cernavoda, Dan Petre, directorul general al Festivalului Tineretii de la Costinesti - Viorel Stoica, directorul Festivalului "Ceata lui Pitigoi" de la Galati - Serban Ion, directorul Scolii Populare de Arte si Meserii "Vespasian Lungu" Braila - George Romeo Bunea. Presedintele juriului a fost Liviu Predescu, directorul postului "Radio Vacanta" si "Radio Constanta".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu