Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trimis in judecata pentru ca a jefuit biserica din Lacu Sarat

Parchetul de pe linga Judecatoria Braila a dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a lui Costel Gheorghe, 28 ani, recidivist originar din comuna Chiscani, pentru furt calificat in dauna a doua parti vatamate. Inculpatul - care are o "coada" de 966 de zile de inchisoare - se afla incarcerat in Penitenciarul Slobozia, pentru alte fapte penale.
La jumatatea lunii februarie 2003, precizeaza anchetatorii, noaptea tirziu, recidivistul a spart usa de acces in biserica din Lacu Sarat, in scop de jaf. El n-a gasit altceva de furat decit suma de 200.000 de lei si lingurita de impartasit, si aceasta din metal comun. In noaptea de 12/13 februarie acelasi an, raufacatorul a patruns prin efractie in incinta cafe-barului Federalcoop din comuna Chiscani, de unde a sustras bunuri de peste 11 milioane de lei (cafea, tigari, bauturi alcoolice si guma de mestecat). Prejudiciul nu a fost recuperat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii