Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tricoul lui Mirel Radoi a fost ars de galeria Universitatii Craiova

Suporterii echipei Universitatea Craiova au ars, duminica, la finalul partidei cu Steaua, scor 0-0, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, tricoul capitanului formatiei bucurestene, Mirel Radoi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La finalul jocului, Radoi a facut schimb de tricouri cu fotbalistul Universitatii Craiova, Dorel Stoica, alaturi de care a evoluat la Drobeta Turnu Severin. In momentul in care jucatorii olteni au ajuns in fata suporterilor aflati la Peluza Sud, cei din galerie au observat ca Stoica are un tricou al unui jucator stelist. La insistentele galeriei, Stoica le-a dat acestora tricoul lui Radoi, suporterii olteni dindu-i ulterior foc, chiar in peluza.
Pe de alta parte, desi la portile de intrare in arena fortele de ordine aveau poze cu "Charlie", "Blondu" si "Postasul", carora finantatorul Adrian Mititelu le-a interzis accesul pe stadionul Ion Oblemenco, acestia au reusit sa intre. "Postasul" si "Blondul" chiar au dat tonul la scandarile galeriei.
Jucatorii craioveni vor mai participa la antrenamente pina joi, cind la cantonamentul din Lunca Jiului va avea loc "pomana porcului". Antrenamentele echipei sint conduse de secunzii Stefan Crisan si Daniel Mogosanu, deoarece Stefan Stoica se afla la cursurile Pro.
De la pregatiri lipsesc australienii Joshua Rose, Josh Mitchell si Michael Baird care au plecat acasa. Joshua Rose se va casatori la sfirsitul acestei saptamini.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii