Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Treizeci de suspecti arestati in cazul atentatelor de la Dahab

Fortele de securitate egiptene au arestat 30 de persoane suspectate de implicare in triplul atentat comis luni la Dahab, care s-a soldat cu 18 de morti, a informat, miercuri, o sursa de la Ministerul de Interne egiptean, citata de AFP.
Suspectii, majoritatea beduini din Sinai, sint interogati in cadrul anchetei privind triplul atentat de luni, al treilea de acest gen comis in peninsula in ultimele 18 luni, a adaugat sursa citata. Atacurile asupra unui magazin si a doua restaurante au provocat moartea a 12 egipteni si sase cetateni straini.
Surse din fortele de securitate anuntasera, marti, arestarea a zece egipteni, dintre care trei specialisti in informatica originari din Cairo, care sosisera la Dahab cu o zi inainte de atentate si care au parasit statiunea la o ora dupa acestea. Cei trei au fost arestati la un punct de control al fortelor de securitate, avind asupra lor documente de identitate false. Unul dintre ei era ranit la nas.
Potrivit primelor elemente ale anchetei, cele trei atentate care s-au produs aproape simultan au fost comise de kamikaze, a anuntat ziarul oficial Al-Ahram. Acesta a adaugat ca anchetatorii au gasit fragmente umane care ar putrea apartine sinucigasilor beduini si ca se efectueaza teste genetice pentru le identifica.
Autoritatile continua operatiunile pentru identificarea altor eventuali suspecti, a adaugat cotidianul egiptean.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii