Skip to main content

Trei premii si o mentiune pentru Braila

Eleva Miruna Danaila, de la CNNB, a primit mentiune. Pentru proba orala, pe echipe, elevii Miruna Danaila, Luciana Iancu, Mihaela Banciu, Daniel si Mara Manea, de la "Balcescu", Oana Dighengief si Ioana Serban, de la "Murgoci" si Corina Dabija, de la Scoala "M. Eminescu" au reusit sa obtina premiul II.
Olimpiada de limba si literatura romana, faza nationala, a avut loc la Oradea, in perioada 2 - 6 februarie. Insotitorul grupului brailean a fost profesorul Florentina Andronache.
Elevii au fost pregatiti de profesorii Viorel Mortu, Florentina Andronache, Adriana Bogatu, Marcel Ganea, Daniel Kitu, Ana Coman si Camelia Neacsu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu