Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei membri ai gruparii Buricea, judecati pentru violare de domiciliu

Razboiul declansat intre gruparile rivale din cartierul Radu Negru, de trei ani incoace, continua sa faca victime. Zilele acestea, Parchetul a trimis in judecata trei indivizi din gruparea condusa de fratii Costica si Ghita Buricea, sub acuzatia de violare de domiciliu. Leonard Robert Ciocan, de 24 de ani, Essam Abdelaty, 23 de ani, si Marin Sima, de 26 de ani, n-au recunoscut savirsirea infractiunii, afirmind ca nu s-au aflat in zona la data la care s-a petrecut incidentul.
Potrivit dosarului penal instrumentat de Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, cei trei inculpati se aflau de mai multa vreme in conflict cu Nicusor Ionascu, membru al gruparii "Catali", locatar pe strada Comunarzi din cartierul Radu Negru. In seara zilei de 8 iunie 2006, in jurul orei 23.00, Leonard Ciocan, Essam Abdelaty si Marin Sima s-au decis sa-i aplice o "corectie" rivalului, atacindu-l "pe teren propriu". In acel moment, Ionascu statea la poarta, impreuna cu sotia, copilul si doi buni amici: Angelin Ciurea si Ionut Moroianu. Cit ai clipi din ochi, dinspre strada Milcov, si-au facut aparitia mai multi indivizi care injurau de mama focului si aruncau cu pietre. Luati prin surprindere, Ionascu si ai lui s-au refugiat in curte, incercind sa se apere. Agresorii, insa, identificati ulterior au intrat in curtea rivalului lor. Anchetatorii spun ca, de frica, Ionascu si amicii lui au sarit gardul in curtea unei vecine. In acel moment, sotia lui Ionascu a fost lovita cu o piatra in cap, pierzindu-si cunostinta. Femeia nu a putut preciza cu exactitate cine a aruncat piatra, nu a scos certificat medico-legal si nici nu a formulat plingere penala impotriva atacatorului.
Audiati pe parcursul urmaririi penale, Leonard Ciocan, Essam Abdelaty si Marin Sima au negat ca l-ar fi atacat pe Ionascu si ca ar fi dat buzna in curtea acestuia, cu toate probele prezentate de anchetatori. Mai mult, Ciocan nu a putut fi audiat, pentru ca s-a sustras de la cercetari. Instanta urmeaza sa delibereze.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii