Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei insi din Chiscani au sustras 680 kilograme de piese metalice din "Celhart Donaris"

Vasile Cuti, 21 de ani, zis "Bango", Marian Oprea, 26 de ani, recidivist si Frant Alin Ali, 22 de ani, toti trei din comuna Chiscani, au fost deferiti instantei de judecata, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Cei trei au patruns in incinta SC "Celhart Donaris" SA, de unde au sustras sute de kilograme de piese metalice. Paguba a fost de citeva milioane de lei vechi. "Bango" mai are o fapta penala la activ: a furat deseuri metalice din curtea unei vecine si le-a dus la un centru de colectare.
Furtul de la "Celhart Donaris" s-a petrecut in noaptea de 26/27 ianuarie 2005. Initial, Cuti, Oprea si Ali s-au deplasat pe jos in zona depozitului de materiale de pe Platforma Chimica Chiscani. Ei au escaladat gardul si au patruns in incinta societatii, dupa care au sustras mai multe tevi metalice si le-au trecut in afara perimetrului. Toata noaptea au cautat hotii un mijloc de transport, ca sa duca metalul sustras la un centru de colectare din Chiscani. Abia a doua zi dimineata au imprumutat o caruta de la o consateanca si au incarcat tevile. Exact in acel moment, Cuti, Oprea si Ali au fost surprinsi de agentii de paza de la "Celhart Donaris" SA, care au sesizat Politia. Oamenii legii au descoperit ca Vasile Cuti - "Bango" a mai comis un furt, cu doar o seara inainte de a jefui depozitul de pe Platforma Chimica. El a dat buzna in curtea unei vecine si a sustras 55 kilograme deseuri metalice, pe care le-a predat la fier vechi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii