Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei infractiuni la regimul rutier, in week-end

Dupa ce a dat cu masina peste o confectionera, un sofer a dat bir cu fugitii, abandonindu-si victima in strada. S-a intimplat simbata dis-de-dimineata, pe Soseaua Focsani, cind Petrica C., 39 de ani, confectionera, se indrepta spre serviciu, iar o Dacia alba a izbit-o cit colo, provocindu-i leziuni care au necesitat transportarea la spital. Politistii au demarat de indata cercetari, iar la ora 8.00, in aceeasi zi, l-au identificat pe fugar: Mihaita C., 24 de ani, din satul Muchea, comuna Silistea. Individul conducea masina unei societati comerciale, la care este si angajat. Politistii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit si dosar penal, fuga de la locul accidentului fiind infractiune care se pedepseste cu inchisoarea - informeaza surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Politiei brailene.
Un alt tinar, de 23 de ani, s-a ales cu dosar penal, dupa ce Politia l-a prins conducind fara permis o Dacia, pe Calea Galati. Politistii de la Biroul Politiei Urbane l-au reperat, in dimineata zilei de duminica, la ora 5.00, pe Cristian Marian D., 23 de ani, din Scortaru Nou, iar la controlul actelor tinarul a ridicat din umeri. Constatindu-se ca tinarul nu poseda carnet de sofer, s-a intocmit dosar de cercetare penala, autorul faptei riscind, chiar, sa infunde puscaria - informeaza Biroul de Presa al Politiei judetene.
O alta fapta penala pentru care autorul risca inchisoarea: in noaptea de simbata spre duminica, la ora 0.10, Iulian D., 21 de ani, aflat la volanul unei masini Skoda, pe Str. M. Eminescu din municipiu, a fost tras pe dreapta, iar la proba cu etilotestul a picat, asa incit a fost dus la spital pentru recoltarea singelui, in vederea stabilirii alcoolemiei. Si acestuia i s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii