Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei indivizi au devastat un Internet-cafe din Vidin

Iulian B. si Cristi Robert M., ambii in virsta de 20 de ani, au fost dati, recent, pe mina instantei de judecata sub acuzatia de furt calificat in paguba avutului particular. Cei doi tineri, impreuna cu Marius C., 21 de ani - individ care in prezent este plecat la munca in Italia -, au distrus sau au sustras bunuri apartinind unui Internet-cafe din cartierul Vidin, prejudiciul fiind estimat la 47.200.000 de lei, precizeaza anchetatorii braileni.
Incidentul s-a petrecut in noaptea de 1/2 februarie 2005, cind Iulian B., Robert M. si Marius C. - aflati sub influenta bauturilor alcoolice -, s-au decis sa sustraga bunuri apartinind salii Internet situate la parterul blocului 2, de pe Calea Galati, detinute de SC "Adimon" SRL Braila. Initial, infractorii venisera la locul faptei "ca sa se joace pe calculator" (conform propriilor declaratii) dar, vazind ca e inchis, au spart geamul de la usa de acces si au intrat in incinta unitatii. Demn de remarcat este faptul ca un alt tinar, Valentin M., a refuzat sa participe la jaf si a plecat acasa.
Dupa ce au patruns in Internet-cafe, cei trei tineri au sustras trei unitati centrale de calculator si o tastatura, darimind mai multe monitoare. Unele monitoare au cazut pe pardoseala, distrugindu-se. Politia a reusit sa recupereze, o luna mai tirziu, cele trei unitati centrale sustrase, societatea pagubita constituindu-se parte civila in procesul penal, pentru recuperarea prejudiciului. In ceea ce-l priveste pe cel de-al treilea participant la furt, Marius C., cel plecat in Italia, cercetarile au fost disjunse.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii