Mergi la conţinutul principal

Trei dosare penale pentru comerţ cu îmbrăcăminte contrafăcută

Scandalagiii aflaţi în discoteci sau baruri şi şoferii teribilişti de pe şosele au fost "vânaţi" de poliţişti, în acest week-end. Forţele de ordine au legitimat 163 de persoane, iar amenzile au fost de aproape 20.000 lei.
Acţiunea s-a desfăşurat în zilele de 2 şi 3 octombrie, când poliţişti de ordine publică, rutieră, proximitate şi investigare a criminalităţii economice, cu sprijinul jandarmilor, au acţionat în zona pieţelor, discotecilor, cluburilor, barurilor. Scopul a fost acela de a combate infracţiunile săvârşite cu violenţă şi comerţul ilegal cu peşte, legume, fructe. S-a acţionat şi pentru combaterea faptelor de evaziune fiscală şi a comerţului ilegal cu produse contrafăcute.
"Echipele care au participat la acţiuni au efectuat controale la 29 de unităţi comerciale şi societăţi tip discotecă, au legitimat 163 de persoane, au controlat 101 autovehicule. Poliţiştii au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.870 de lei, 11 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar 36 la OUG 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice", a precizat ag. şef. adj. Camelia Bucur din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
S-au confiscat 487 kg de struguri, în valoare de 730 de lei, şi articole vestimentare ce purtau mărci identice celor protejate prin lege, în valoare de circa 1.300 lei. În cazurile privind comercializarea articolelor de îmbrăcăminte contrafăcute, poliţiştii au întocmit 3 dosare penale.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro